Vaderdag BBQ

Vaderdag BBQ

Misschien wel de mooiste dag van het jaar om lekker te barbecueën...

Vaderdag is een feestdag waarop we de vaders eren. Moederdag werd al een lange tijd gevierd, maar Vaderdag is helemaal niet zo oud. In 1909 werd Vaderdag voor het eerst geïntroduceerd, dit was door dochter van een oud veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog. Zij had zoveel begrip voor haar vader dat ze besloot om hem een dag extra in de watten te leggen. 

Natuurlijk zijn de vaders blij met een ontbijtje, maar wat willen de mannen het allerliefst? Barbecue natuurlijk! Lekker vlees, veel sauzen en een lekker drankje erbij.

Kijk in onze database voor heerlijke barbecue-recepten.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief