Tijdelijk verkrijgbaar: Cranberrysaus

Tijdelijk verkrijgbaar: Cranberrysaus

Epos heeft een nieuwe Cranberrysaus, prachtig voor het decemberassortiment. De saus, met echte cranberries, heeft een verrassende smaak. 

Combineer hem bijvoorbeeld met (rund)vlees en wildgerechten. We hebben ook diverse recepten met de Cranberrysaus, zoals Varkensrollade met CranberryvullingBouef Noëlle en Cranberry kip quiche.

Dit product vervangt onze Port Cranberrysaus en is als seizoensproduct tot en met december dit jaar verkrijgbaar.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief