VIDEO: terugblik eerste dag op VIP-event

VIDEO: terugblik eerste dag op VIP-event

In deze video een sfeerimpressie van de eerste dag van het VIP-event! Vanmiddag staan we weer klaar vanaf 15:00 uur. Zien we u daar?

De Epos-stand in feestelijk jubileumthema, volop sauzen en tapenades proeven, drie nieuwe marinades én een tipje van de sluier met twee nieuwe smaken van Epos Sensation.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief