Nieuwe leermeesters gezocht!

Nieuwe leermeesters gezocht!

Naast nieuwe foodondernemers is Ondernemersacademie Food ook opzoek naar leermeesters. 
 

Vakmannen en vakvrouwen met passie voor hun slagerij/food-onderneming, met als missie om hun klanten te voorzien van hun exclusieve vleesproducten; vlees dat met grote zorg en aandacht is bereid. Puur, eerlijk en van topkwaliteit.
Vakmannen en vakvrouwen die het belangrijk vinden dat het slagersambacht behouden blijft, met behulp van jonge ambitieuze mensen die bestaande slagerijen over kunnen nemen en/of nieuwe ondernemingen starten. 

Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in uw vaandel en vindt u het belangrijk om uw kennis en kunde over te dragen? Wie weet bent u dan wel de geschikte leermeester waar Ondernemersacademie Food naar opzoek is!
 
Wat Ondernemersacademie Food zoekt zijn leermeesters die potentiële ondernemers de kneepjes van het vak willen leren en een werkervaringsplek beschikbaar stellen voor de nieuwe ondernemers. Om de slagers- en food-branche toekomstbestendig te maken zijn er capabele en ambitieuze nieuwe ondernemers nodig die het vak voort zetten. Zodat u te zijner tijd met een gerust hart uw bedrijf kunt overdragen en deze branche blijft voortbestaan!
 
Ben jij deze bevlogen deskundige die het prachtige ambacht goed kan overbrengen?
Meldt u dan nu aan als leermeester of neem vrijblijvend contact op via info@ondernemersacademiefood.nl !
Toch nog aan het twijfelen? Lees alle informatie over het leermeesterschap nog eens door op de website

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief