Nieuwe verpakking Meesterlijke Kruidenoliën

Nieuwe verpakking Meesterlijke Kruidenoliën

Vanaf nu kunt u onze Meesterlijke Kruidenoliën in nieuwe verpakking tegenkomen! De bestaande literflessen vervangen wij voor handzame flessen van 750 ml. Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om nieuwe etiketten te introduceren, hier alvast een kleine preview.

De overstap naar deze frisse uitstraling verloopt geleidelijk, zodat we geen bestaande verpakkingen verspillen. De receptuur van de zes marinades blijft gelijk.

Oliemarinades voor vis-, vlees- en groentespecialisten

Aan de slag met Meesterlijke Kruidenoliën? Probeer bijvoorbeeld Puntpaprika met da Vinci Groen of Shake Your Tomatensalsa Chicken met Dalí Groen. Natuurlijk kunt u ook als visspecialist deze heerlijke oliemarinades gebruiken. Bijvoorbeeld met Meesterlijke Kabeljauw Tweeling met Rembrandt Rood. Kijk ook bij onze recepten voor meer mogelijkheden met de Meesterlijke Kruidenoliën.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief