NIEUW: Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel

NIEUW: Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel

Nieuw in het assortiment Meesterlijke Kruidenoliën: de Vermeer Geel! Vrij van E-nummers en 24 allergenen...

Een goudgele marinade met een tekening van knoflook, ui, zwarte peper en peterselie. De Meesterlijke Kruidenolie heeft een frisse smaak van gember en citroengras met een vleugje kardemom. Past goed bij varkensvlees, gevogelte en vis.

Het gehele assortiment Meesterlijke Kruidenoliën is vrij van E-nummers en vrij van de 14 declarabele allergenen + nog eens 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst: lekker en gezond dus!

UIteraard hebben wij weer een aantal heerlijke recepten samengesteld met deze Meesterlijke Kruidenolie:
De Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS006) is net als de overige Kruidenoliën te bestellen in een doos van 6 flessen à 1 liter.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Hoe ga je om met de coronamaatregelen?

Hoe ga je om met de coronamaatregelen?

Het nieuwe normaal, een anderhalve meter samenleving en plexiglas rond de toonbank. Allemaal zaken die de afgelopen weken bijna vanzelfsprekend zijn geworden. We smeren ons suf met desinfecterende handgel en ook de handschoentjes en mondkapjes zien we steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ook voor winkeliers en versspecialisten is het in deze tijd belangrijk de winkel ‘coronaproof’  te maken. Maar aan welke dingen moet je zoal denken?

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief