Nieuwe food ondernemers gezocht!

Nieuwe food ondernemers gezocht!

Ondernemersacademie Food is opzoek naar dè nieuwe food ondernemers! Mensen die het mooie food-vak verder naar de top gaan brengen met hun lef, werkervaring, HBO-denkniveau en MBO-handjes. 

Heb jij passie voor food? Gaat jou hard sneller kloppen van aantrekkelijke toonbanken en puur en eerlijk voedsel? Wie weet ben jij dan wel dè nieuwe foodondernemer!
De nieuwe allround foodondernemer is naast ambachtelijk vakspecialist tegenwoordig ook innovator, marketeer, financieel planner, organisator en manager. Ook moet je out of the box kunnen denken, creatief en onderscheidend zijn.
 
De opleiding aan de Ondernemersacademie Food geeft je alle bagage en knowhow om een eigen foodonderneming te runnen. Na het volgen van de opleiding ben je helemaal klaar om je eigen foodonderneming te starten of over te nemen en is je onderneming goed opgewassen tegen de eisen van deze tijd.
 
De opleiding is een combinatie van werken en leren en duurt 6 maanden, plus 3 maanden coaching.
 
Spreekt dit jou aan en durf je het aan om je droom te volgen? Neem dan vrijblijvend contact op met Ondernemersacademie Food en meld je aan via info@ondernemersacademiefood.nl !
Nog niet helemaal overtuigd? Lees alle informatie over de opleiding nog eens door op de website.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief