Nieuwe aanwinst maaltijdsauzen: Yakitori

Nieuwe aanwinst maaltijdsauzen: Yakitori

Vanaf deze week hebben de populaire maaltijdsauzen van Epos er een mooie aanwinst bij: Maaltijdsaus Yakitori.

Zoete Yakitori maaltijdsaus

De donkerbruine en glanzende saus is zeer uiteenlopend te gebruiken met vlees, gevogelte en vis. Ideaal in een maaltijd of als aflaksaus. De zoete smaak bestaat uit een mix van anijs en kaneel met een lichtpittige ondertoon van knoflook en uienpoeder.

Yakitorisaus met vlees, vis, gevogelte en groenten

Ontdek de saus bijvoorbeeld in het recept Japanse procureurschotel. De komende tijd delen we weer mooie recepten met deze nieuwe smaakmaker! Uiteraard kunt u ook terecht bij onze rayonmanagers voor informatie en advies.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief