NIEUW: Epos Sensation

NIEUW: Epos Sensation

Ontdek onze nieuwe smaaksensatie!
Pure pesto’s en tapenades, gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten.

Deze lijn pesto's en tapenades worden gemaakt met de beste ingrediënten uit binnen- en buitenland. Additieven worden niet aan deze producten toegevoegd. En zo blijft een heerlijke verse en pure smaak over.

Het assortiment pesto's:
- Pesto Basilicum, met versgeplukte basilicum, kaas, olijfolie en knoflook. Vooral onderscheidend door de toevoeging van cashewnoten.
- Pesto Rosso, met zongedroogde tomaatjes, basilicum, pijnboompitjes en knoflook.
- Pesto Noten, een heerlijke mix van cashewnoten, hazelnoten, pistachenoten, amandelen in walnootolie.

Het assortiment tapenades:
- Tapenade Groen, gemaakt van groene olijven, met basilicum, ansjovis en tonijn.
- Tapenade Rood, gemaakt van o.a. olijven, zongedroogde tomaat, tomatenpuree en ansjovis.
- Tapenade Tricolore, van zowel groene als zwarte olijven, met zongedroogde tomaat en geroosterde paprika.
- Tapenade Zontomaat, van zongedroogde tomaat, tomatenpuree, geroosterde paprika en pijnboompitjes.
- Tapenade Truffel, met onder andere zwarte olijven, paddenstoelen en natuurlijk truffel!

Natuurlijk zijn deze producten heerlijk op een stokbroodje, maar kijkt u ook eens in onze receptendatabase voor heerlijke ideeën, zoals een pastasalade of lekkere frisse salade met kip.

Wilt u de pesto's of tapenade gratis proberen? Vraag hier een monsterverpakking (circa 125gr) aan. (1 per soort per klant)
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Nieuw! Epos Vloeibare Jus Kant & Klaar

Nieuw! Epos Vloeibare Jus Kant & Klaar

Nieuw van Epos: Vloeibare Jus Kant & Klaar. Dit is de échte jus met een (h)eerlijke authentieke smaak. Direct te gebruiken. 

Tip: promoot Simply Spices als cadeau voor Vaderdag

Tip: promoot Simply Spices als cadeau voor Vaderdag

De komende tien dagen gaat Nederland massaal op zoek naar een cadeau voor Vaderdag. Spring daar op in met het exclusieve assortiment van Simply Spices.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief