NIEUW: Epos Sensation

NIEUW: Epos Sensation

Ontdek onze nieuwe smaaksensatie!
Pure pesto’s en tapenades, gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten.

Deze lijn pesto's en tapenades worden gemaakt met de beste ingrediënten uit binnen- en buitenland. Additieven worden niet aan deze producten toegevoegd. En zo blijft een heerlijke verse en pure smaak over.

Het assortiment pesto's:
- Pesto Basilicum, met versgeplukte basilicum, kaas, olijfolie en knoflook. Vooral onderscheidend door de toevoeging van cashewnoten.
- Pesto Rosso, met zongedroogde tomaatjes, basilicum, pijnboompitjes en knoflook.
- Pesto Noten, een heerlijke mix van cashewnoten, hazelnoten, pistachenoten, amandelen in walnootolie.

Het assortiment tapenades:
- Tapenade Groen, gemaakt van groene olijven, met basilicum, ansjovis en tonijn.
- Tapenade Rood, gemaakt van o.a. olijven, zongedroogde tomaat, tomatenpuree en ansjovis.
- Tapenade Tricolore, van zowel groene als zwarte olijven, met zongedroogde tomaat en geroosterde paprika.
- Tapenade Zontomaat, van zongedroogde tomaat, tomatenpuree, geroosterde paprika en pijnboompitjes.
- Tapenade Truffel, met onder andere zwarte olijven, paddenstoelen en natuurlijk truffel!

Natuurlijk zijn deze producten heerlijk op een stokbroodje, maar kijkt u ook eens in onze receptendatabase voor heerlijke ideeën, zoals een pastasalade of lekkere frisse salade met kip.

Wilt u de pesto's of tapenade gratis proberen? Vraag hier een monsterverpakking (circa 125gr) aan. (1 per soort per klant)

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief