Nieuw: De Epos Inspiratie Box!

Nieuw: De Epos Inspiratie Box!

Bij Epos staan we voor meer dan smaak alleen. Naast heerlijke smaakmakers, kruidenmixen, marinades en salades geven we ook heel graag inspiratie! Daarom hebben wij onze nieuwe Inspiratie Box geïntroduceerd!

Wat is dat nou die Inspiratie Box van Epos? Zoals de naam al doet vermoeden, een box vol met inspiratie! Onze rayonmanagers komen natuurlijk geregeld bij jullie langs en om dat bezoek nog leuker te maken hebben ze de Inspiratie Box bij zich. Dit is een box speciaal ontworpen voor het presenteren van diverse concepten. In de box passen 3 bakjes waarin onze rayonmanagers de Epos producten mooi kunnen laten zien.

Bijvoorbeeld mooie maaltijdsauzen en marinades, Bieze salades of producten van Neven Food. De Inspiratie Box kan dus worden gevuld met een heel divers aanbod. En naast de mooi gevulde bakjes zit er ook een kleine folder in de box. Hier staat natuurlijk het concept van de box op, maar ook staan er diverse recepten op zodat je weet wat je met de inhoud van de box kan doen.

Met onze Inspiratie Box proberen we aan te sluiten op het seizoen en bijvoorbeeld de feestdagen. Daarnaast kijken we natuurlijk ook welk concept het beste bij jouw winkel past. Daarom zijn er ook verschillende boxen speciaal voor de slager of de visspeciaalzaak om zo een passend concept langs te brengen!

We hopen jullie allemaal te inspireren met onze nieuwe Inspiratie Boxen en mocht je nog vragen hebben neem dan even contact op met je rayonmanager.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief