NIEUW bij Epos

NIEUW bij Epos

Tijdens Vlees 2015 (Slavakto) introduceerde Epos drie nieuwe varianten crème onder de noemer 'smulcrème'.

Vergelijkbaar met onze kruidencreme maar dan in de verrassende smaken chocolade, ananas en speculaas!
We hebben een aantal lekkere recepten verzonnen met deze cremes. Met deze producten kunt u volop variëren, van het vullen van een kipfilet, tot het braden van stooflapjes of een lekkere frisse salade.
De Smulcrèmes Ananas (08084K), Speculaas (08085K) en Chocolade (08086K) zijn verkrijgbaar in handige spuitzakken van een kilo.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief