Najaarsbeurs van Versalert 2019

Najaarsbeurs van Versalert 2019

Afgelopen 24 en 25 september was het dan zover, de beurs van VersAlert in de alom bekende boerderij Mereveld in Utrecht.
Een beurs met een gouden tintje, want VersAlert bestaat namelijk 40 jaar.

Epos had zoals elk jaar een plaats op de beursvloer, waar een 8 tal maaltijden tentoongesteld waren.
Vooral de nieuwe maatijdsauzen van Epos waren in de picture, namelijk: Rendang Sapi, Babi Semoor en de Ajam Paniki.
Wat zeker niet mocht ontbreken waren de maaltijdsauzen Babi Pangang, Ketjapsmaak en Mango Curry, welke sinds kort al favoriet zijn.

De slagers konden ook een pakket bestellen voor komende maanden.
Het S(cl)acherfest: een 5 tal producten voor het produceren van een heerlijk broodje met een echte Duitse curryworst.
Bij aankoop krijgen ze ook een promotie pakket. Meer dan 100 deelnemers hebben een pakket besteld, Jetzt geht los!
Al met al een mooie drukke beurs, waar veel bezoekers inspiratie hebben opgedaan.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief