Najaarsbeurs van Versalert 2019

Najaarsbeurs van Versalert 2019

Afgelopen 24 en 25 september was het dan zover, de beurs van VersAlert in de alom bekende boerderij Mereveld in Utrecht.
Een beurs met een gouden tintje, want VersAlert bestaat namelijk 40 jaar.

Epos had zoals elk jaar een plaats op de beursvloer, waar een 8 tal maaltijden tentoongesteld waren.
Vooral de nieuwe maatijdsauzen van Epos waren in de picture, namelijk: Rendang Sapi, Babi Semoor en de Ajam Paniki.
Wat zeker niet mocht ontbreken waren de maaltijdsauzen Babi Pangang, Ketjapsmaak en Mango Curry, welke sinds kort al favoriet zijn.

De slagers konden ook een pakket bestellen voor komende maanden.
Het S(cl)acherfest: een 5 tal producten voor het produceren van een heerlijk broodje met een echte Duitse curryworst.
Bij aankoop krijgen ze ook een promotie pakket. Meer dan 100 deelnemers hebben een pakket besteld, Jetzt geht los!
Al met al een mooie drukke beurs, waar veel bezoekers inspiratie hebben opgedaan.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief