Najaarsbeurs van Versalert 2019

Najaarsbeurs van Versalert 2019

Afgelopen 24 en 25 september was het dan zover, de beurs van VersAlert in de alom bekende boerderij Mereveld in Utrecht.
Een beurs met een gouden tintje, want VersAlert bestaat namelijk 40 jaar.

Epos had zoals elk jaar een plaats op de beursvloer, waar een 8 tal maaltijden tentoongesteld waren.
Vooral de nieuwe maatijdsauzen van Epos waren in de picture, namelijk: Rendang Sapi, Babi Semoor en de Ajam Paniki.
Wat zeker niet mocht ontbreken waren de maaltijdsauzen Babi Pangang, Ketjapsmaak en Mango Curry, welke sinds kort al favoriet zijn.

De slagers konden ook een pakket bestellen voor komende maanden.
Het S(cl)acherfest: een 5 tal producten voor het produceren van een heerlijk broodje met een echte Duitse curryworst.
Bij aankoop krijgen ze ook een promotie pakket. Meer dan 100 deelnemers hebben een pakket besteld, Jetzt geht los!
Al met al een mooie drukke beurs, waar veel bezoekers inspiratie hebben opgedaan.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief