Moederdag Ontbijtje

Moederdag Ontbijtje

Op 8 mei is het weer tijd om de moeders extra te verwennen! Daar kan je als versspecialist goed op in spelen...

Natuurlijk hoort daar een lekker ontbijtje bij! Gemak dient de mens, dus waarom geen pakket met allerlei lekkers erin?

Bijvoorbeeld lekkere broodjes:
- Een lekker broodje carpaccio, van rosbief of biefstuk met pijnboompitjes, sla en kruidencrème.
- Heerlijke wraps met fricandeau, beenham of met kipreepjes en appel.
- Of een heerlijk bruin kadetje met fijne vleeswaren en een verrassende jusdip.

Of een heerlijke salade (bijvoorbeeld met geroosterd brood):
- Een lekker bruschetta, tomatensalade.
- Frisse haringsalade met appeltjes.
- Een vitello tonnato, heerlijke fricandeau salade met tonijnsaus.
- Een fruitige garnalensalade met mango, paprika en wortel.

En nog iets speciaals, want dat verdient ze....
- Heerlijke saucijzen-rolletjes, pittig gekruid met een lekker sausje.
- Belgische bladerdeeghapjes met gehakt en saté ketjap.
- Lekkere quiches, bijvoorbeeld met asperges, broccoli/champignon of paling.

Maak het geheel af met vers fruit, een eitje, een vers sapje of een klein flesje prosecco... en haar dag kan niet meer stuk!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief