Moederdag Ontbijtje

Moederdag Ontbijtje

Op 8 mei is het weer tijd om de moeders extra te verwennen! Daar kan je als versspecialist goed op in spelen...

Natuurlijk hoort daar een lekker ontbijtje bij! Gemak dient de mens, dus waarom geen pakket met allerlei lekkers erin?

Bijvoorbeeld lekkere broodjes:
- Een lekker broodje carpaccio, van rosbief of biefstuk met pijnboompitjes, sla en kruidencrème.
- Heerlijke wraps met fricandeau, beenham of met kipreepjes en appel.
- Of een heerlijk bruin kadetje met fijne vleeswaren en een verrassende jusdip.

Of een heerlijke salade (bijvoorbeeld met geroosterd brood):
- Een lekker bruschetta, tomatensalade.
- Frisse haringsalade met appeltjes.
- Een vitello tonnato, heerlijke fricandeau salade met tonijnsaus.
- Een fruitige garnalensalade met mango, paprika en wortel.

En nog iets speciaals, want dat verdient ze....
- Heerlijke saucijzen-rolletjes, pittig gekruid met een lekker sausje.
- Belgische bladerdeeghapjes met gehakt en saté ketjap.
- Lekkere quiches, bijvoorbeeld met asperges, broccoli/champignon of paling.

Maak het geheel af met vers fruit, een eitje, een vers sapje of een klein flesje prosecco... en haar dag kan niet meer stuk!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief