Lekkere Snacks & Broodjes

Lekkere Snacks & Broodjes

Tijdens Koningsdag en de feestelijke mei-maand doen de lekkere snacks en broodjes het natuurlijk erg goed. Epos heeft verschillende heerlijke recepten om u te inspireren.  
 

Tijdens de festiviteiten de komende tijd, zoals het gezellige Koningsdag moet er natuurlijk ook goed gegeten worden. Dit biedt de uitgelezen kans voor de versspecialist, hierbij alvast wat ideeën:

Heerlijke warme broodjes: En lekkere hapjes voor bij de borrel zijn natuurlijk ook nooit verkeerd:
  • Bijvoorbeeld kip, lekkere kipspiesjes met satésaus, of gepaneerde kip drumsticks en natuurlijk de topper: kip spareribs.
  • Een heerlijk balletje in alle soorten en maten, kleine borrelballetjes met een Mexicaanse of Spaanse twist en een pittig sausje, of lekker grote ballen met bijvoorbeeld Salsa di Nocci voor een extra lekkere smaak.
  • Lekkere braadworsten, al dan niet op een broodje in allerlei soorten en maten.
  • Ook met zelfgemaakte kroketten kan de versspecialist zich natuurlijk enorm onderscheiden. 
  • En deze Miss Piggy, een lekker bladerdeeg hapje gevuld met gehakt, doet het altijd goed!
Kortom: keuze genoeg! Eetsmakelijk en een heel fijne Koningsdag!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief