Aan de slag met Langoustines

Aan de slag met Langoustines

Volop mogelijkheden voor een heerlijke zomer met deze langoustinesrecepten. Denk aan langoustinespiesjes op de barbecue met een heerlijke Valencia kruidenolie. Dankzij de zomers gekleurde groenten is dit echt een plaatje om te zien.

Is het even geen barbecueweer? Ga dan voor meesterlijke langoustines op een kleurrijk groentebedje. Waarom meesterlijk? Dat is te danken aan de Meesterlijke Kruidenolie Dalí.

Kenmerkend voor langoustines

Langoustines komt u niet snel tegen, want ze bevinden zich soms op wel 800 meter diep. Daar verstoppen ze zich in ondergrondse gangen. Ze zijn te herkennen aan hun langgerekte scharen en oranje kleur. De smaak laat zich het beste omschrijven als lichtzoet. Dat maakt de kreeftachtige uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten. Onze rayonmanagers inspireren u graag!
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Kabeljauw/Skrei

Vis van de maand: Kabeljauw/Skrei

Wat haring is voor de Nederlanders, is kabeljauw voor de Noren: een echte traktatie!

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief