Aan de slag met Langoustines

Aan de slag met Langoustines

Volop mogelijkheden voor een heerlijke zomer met deze langoustinesrecepten. Denk aan langoustinespiesjes op de barbecue met een heerlijke Valencia kruidenolie. Dankzij de zomers gekleurde groenten is dit echt een plaatje om te zien.

Is het even geen barbecueweer? Ga dan voor meesterlijke langoustines op een kleurrijk groentebedje. Waarom meesterlijk? Dat is te danken aan de Meesterlijke Kruidenolie Dalí.

Kenmerkend voor langoustines

Langoustines komt u niet snel tegen, want ze bevinden zich soms op wel 800 meter diep. Daar verstoppen ze zich in ondergrondse gangen. Ze zijn te herkennen aan hun langgerekte scharen en oranje kleur. De smaak laat zich het beste omschrijven als lichtzoet. Dat maakt de kreeftachtige uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten. Onze rayonmanagers inspireren u graag!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief