In memoriam: Johan Groenenberg

In memoriam: Johan Groenenberg

Met het overlijden van onze zeer gewaardeerde en geliefde collega Johan is Epos een familielid verloren. Johan ademde Epos. Hij was bevlogen, toegewijd en hield van zijn werk.

Een uitbundige toewijding. Johan was vol van lekker eten, zat boordevol nieuwe ideeën, deelde graag zijn bevindingen met zijn collega’s en klanten en sprong bij waar hij maar kon.

Elke versspecialist in Nederland heeft producten van Johan in de toonbank liggen. In alle ideeën en creaties, in elk dorp en elke stad van Nederland heeft Johan zijn voetafdruk achter gelaten. Als Johan iets deed dan was dat met overtuiging. Onbewust heeft hij de loop van de rivier van Epos voor altijd veranderd.

Johan was een man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een nog groter hart. Zijn energie zal verschrikkelijk worden gemist. Terugdenkend aan Johan overheerst het verdriet, maar de herinnering aan zijn glimlach geeft kracht.

Team Epos

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief