Introductie Epos Sensation groot succes

Introductie Epos Sensation groot succes

Tijdens het Vers Inspiratie Platform in Houten presenteerde Epos een verrassend nieuw concept voor de versspecialist.

De eerste reacties van de versspecialisten op de Epos Sensation lijn met o.a. verse pesto's en tapenades zijn veelbelovend. In de drukbezochte kas stond het prikkelen van de zintuigen centraal. Deze verse ambachtelijke producten zijn een ware smaaksensatie.

De lijn met verse producten zijn vanaf maandag 24 april leverbaar

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief