​Vis van de maand: heek

​Vis van de maand: heek

De Heek, wellicht een minder vaak gegeten vis, maar daarom zeker niet minder smakelijk. In de mediterrane keuken is de heek een belangrijke vis.

De zachte en zeer smakelijke heek valt gemakkelijk uit elkaar en verstevigt weer tijdens de bereiding. Of u de zeer diverse heek nu bakt, stoomt, frituurt of grillt, u verrast iedere klant met de zeer smaakvolle heek. Deze maand is de heek dan ook vis van de maand.

De vis lijkt erg op de kabeljauwachtigen en veelal passen kabeljauwgerechten ook bij de Heek. Maar de heek is ook zeer smakelijk in een salade of ovenschotel. Probeer ons recept; de heekfilet ovenschotel met onze nieuwe pittige Bistro Kruidenolie Smokey Bastard.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Partrick Gronert nieuwe Epos Rayonmanager Brabant en Limburg

Vanaf februari is Patrick Gronert bij Epos gestart als Rayonmanager Brabant en Limburg. Patrick heeft de overstap van Bieze Foodservice naar Epos gemaakt.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief