​Vis van de maand: heek

​Vis van de maand: heek

De Heek, wellicht een minder vaak gegeten vis, maar daarom zeker niet minder smakelijk. In de mediterrane keuken is de heek een belangrijke vis.

De zachte en zeer smakelijke heek valt gemakkelijk uit elkaar en verstevigt weer tijdens de bereiding. Of u de zeer diverse heek nu bakt, stoomt, frituurt of grillt, u verrast iedere klant met de zeer smaakvolle heek. Deze maand is de heek dan ook vis van de maand.

De vis lijkt erg op de kabeljauwachtigen en veelal passen kabeljauwgerechten ook bij de Heek. Maar de heek is ook zeer smakelijk in een salade of ovenschotel. Probeer ons recept; de heekfilet ovenschotel met onze nieuwe pittige Bistro Kruidenolie Smokey Bastard.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief