​Vis van de maand: heek

​Vis van de maand: heek

De Heek, wellicht een minder vaak gegeten vis, maar daarom zeker niet minder smakelijk. In de mediterrane keuken is de heek een belangrijke vis.

De zachte en zeer smakelijke heek valt gemakkelijk uit elkaar en verstevigt weer tijdens de bereiding. Of u de zeer diverse heek nu bakt, stoomt, frituurt of grillt, u verrast iedere klant met de zeer smaakvolle heek. Deze maand is de heek dan ook vis van de maand.

De vis lijkt erg op de kabeljauwachtigen en veelal passen kabeljauwgerechten ook bij de Heek. Maar de heek is ook zeer smakelijk in een salade of ovenschotel. Probeer ons recept; de heekfilet ovenschotel met onze nieuwe pittige Bistro Kruidenolie Smokey Bastard.
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Haring

Vis van de maand: Haring

De meest geliefde, gekoesterde en traditionele vis van Nederland is vis van de maand juni; de haring.

Natrium Sulfiet E221

Dat Natrium Sulfiet niet toegevoegd mag worden aan vers vlees, gehakt en vleesproducten is over het algemeen bekend. Met de recente berichtgeving over het aantreffen van dit product in vers vlees is het goed het gebruik nogmaals te benadrukken.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief