​Vis van de maand: heek

​Vis van de maand: heek

De Heek, wellicht een minder vaak gegeten vis, maar daarom zeker niet minder smakelijk. In de mediterrane keuken is de heek een belangrijke vis.

De zachte en zeer smakelijke heek valt gemakkelijk uit elkaar en verstevigt weer tijdens de bereiding. Of u de zeer diverse heek nu bakt, stoomt, frituurt of grillt, u verrast iedere klant met de zeer smaakvolle heek. Deze maand is de heek dan ook vis van de maand.

De vis lijkt erg op de kabeljauwachtigen en veelal passen kabeljauwgerechten ook bij de Heek. Maar de heek is ook zeer smakelijk in een salade of ovenschotel. Probeer ons recept; de heekfilet ovenschotel met onze nieuwe pittige Bistro Kruidenolie Smokey Bastard.
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert een unieke lijn van vijftien kwalitatief hoogwaardige allergeenveilige kruidenmixen, verpakt in een speciaal bewaarblikje en allen met een unieke smaaksensatie én combinatie.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief