​Vis van de maand: heek

​Vis van de maand: heek

De Heek, wellicht een minder vaak gegeten vis, maar daarom zeker niet minder smakelijk. In de mediterrane keuken is de heek een belangrijke vis.

De zachte en zeer smakelijke heek valt gemakkelijk uit elkaar en verstevigt weer tijdens de bereiding. Of u de zeer diverse heek nu bakt, stoomt, frituurt of grillt, u verrast iedere klant met de zeer smaakvolle heek. Deze maand is de heek dan ook vis van de maand.

De vis lijkt erg op de kabeljauwachtigen en veelal passen kabeljauwgerechten ook bij de Heek. Maar de heek is ook zeer smakelijk in een salade of ovenschotel. Probeer ons recept; de heekfilet ovenschotel met onze nieuwe pittige Bistro Kruidenolie Smokey Bastard.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief