Foodimpuls Streetfood Festival 2019

Foodimpuls Streetfood Festival 2019

Op dinsdag 24 september was het Epos team te vinden op het Foodimpuls Streetfood Festival. De Fabrique in Utrecht veranderde in een foodspektakel. Het was een prachtige lokatie, waarbij we kunnen zeggen dat het een succes was.

Tijdens de beurs werden de gerechten Spicy Noedels met de Mango Curry saus en de Pittige (kerst)ballen met de Salsa Picanto saus gepresenteerd en geproefd. Het was een inspirerende beurs waarbij het ook een goed moment was om onze nieuwe producten te laten zien en te proeven.

Vanaf begin september hebben we een drietal nieuwe maatlijdsauzen geintroduceerd. Deze sauzen stonden voor het eerst als proefopstelling in de Epos foodtruck. 
Rendang Sapi
Babi Semoor
Ajam Paniki.

De bezoekers en standhouders waren enthousaist over de gerechten en de sauzen. 
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief