Foodimpuls Streetfood Festival 2019

Foodimpuls Streetfood Festival 2019

Op dinsdag 24 september was het Epos team te vinden op het Foodimpuls Streetfood Festival. De Fabrique in Utrecht veranderde in een foodspektakel. Het was een prachtige lokatie, waarbij we kunnen zeggen dat het een succes was.

Tijdens de beurs werden de gerechten Spicy Noedels met de Mango Curry saus en de Pittige (kerst)ballen met de Salsa Picanto saus gepresenteerd en geproefd. Het was een inspirerende beurs waarbij het ook een goed moment was om onze nieuwe producten te laten zien en te proeven.

Vanaf begin september hebben we een drietal nieuwe maatlijdsauzen geintroduceerd. Deze sauzen stonden voor het eerst als proefopstelling in de Epos foodtruck. 
Rendang Sapi
Babi Semoor
Ajam Paniki.

De bezoekers en standhouders waren enthousaist over de gerechten en de sauzen. 
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Vakantie in eigen land met EPOS!

Vakantie in eigen land met EPOS!

De coronacrisis zorgt er komende zomer voor dat we massaal vakantie in eigen land gaan vieren. Of het nu Costa del achtertuin is, een huisje in Drenthe of op de camping aan de kust, veel Nederlanders kiezen ervoor deze zomer binnen de eigen landgrenzen te spenderen. En om de zomer nog een stukje aangenamer te maken staan de komende maanden bij EPOS in het teken van 'vakantie in eigen land!'

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief