Foodimpuls Streetfood Festival 2019

Foodimpuls Streetfood Festival 2019

Op dinsdag 24 september was het Epos team te vinden op het Foodimpuls Streetfood Festival. De Fabrique in Utrecht veranderde in een foodspektakel. Het was een prachtige lokatie, waarbij we kunnen zeggen dat het een succes was.

Tijdens de beurs werden de gerechten Spicy Noedels met de Mango Curry saus en de Pittige (kerst)ballen met de Salsa Picanto saus gepresenteerd en geproefd. Het was een inspirerende beurs waarbij het ook een goed moment was om onze nieuwe producten te laten zien en te proeven.

Vanaf begin september hebben we een drietal nieuwe maatlijdsauzen geintroduceerd. Deze sauzen stonden voor het eerst als proefopstelling in de Epos foodtruck. 
Rendang Sapi
Babi Semoor
Ajam Paniki.

De bezoekers en standhouders waren enthousaist over de gerechten en de sauzen. 
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief