Epos toont nieuwe innovatie op de najaarsbeurzen!

Epos toont nieuwe innovatie op de najaarsbeurzen!

Kijk snel waar u ons kan vinden met leuke najaarsideeën!

Dit najaar is Epos weer aanwezig op diverse najaarsbeurzen. Hier presenteren wij nieuwe recepten, ideeën en een spannende nieuwe innovatie! Dus kijk snel hieronder waar u ons dit najaar kan vinden!    

Datum                 Beurs                                        Waar
27 en 28 oktober   Eindejaarsbeurs v/d Berg             Noordwijk
27 oktober            VersSpektakel Foodimpuls           Hoorn
29 oktober            VersSpektakel Foodimpuls           Wolvega
3 en 4 november   Verscentrum Ter Brugge               Borne
3 november          VersSpektakel Foodimpuls            Apeldoorn
4 november          Deelen Verswaren                         Alphen a/d Rijn
10 november        Noordelijke Slagers Manifestatie     Zwolle
12 november        Boonstra Verswaren Winterweken   Groningen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief