Epos op VIP-event Houten

Epos op VIP-event Houten

Reserveer het VIP-event op 19 en 20 maart in uw agenda! Wij ontmoeten u graag op stand 75 en 76.

We hebben wat te vieren, dus dat belooft wat! Daarom nemen we onze nieuwste smaakmakers mee in een spectaculair thema. Daarnaast maakt u kans op prijzen. We maken er twee inspirerende en onvergetelijke dagen van!

Beleef het zelf op stand 75 en 76, proef onze smaakmakers en laat u inspireren door uiteenlopende recepten van onze eigen collega's!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Visspecialist Pascalle Veerman

Visspecialist Pascalle Veerman

Hallo! Ik ben Pascalle Veerman en ik kom uit Volendam. Ik leerde het visambacht bij Volendammer visspecialist Tom Tuijp. Nu ben ik werkzaam als Rayon Manager bij Epos Specerijen, met de volledige focus op vis.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief