Epos lid van het Sustainable Spices Initiative

Epos lid van het Sustainable Spices Initiative

Epos neemt graag haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen en is officieel lid geworden van het Sustainable Spices Initiative (SSI).

Dit initiatief is opgericht in 2012 en verenigt een internationale groep van bedrijven die actief zijn in de specerijen- en kruidensector en NGO's.

Doelstellingenstreven naar een volledig duurzame specerijproductie en -handel in de sector
minimaal 25% duurzame inkoop in ten minste de categorieën van top 3-producten in 2025
minimaal 10% puntgroei voor de top 3-productcategorieën in 2021

Lees hier meer over SSI.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Visspecialist Pascalle Veerman

Visspecialist Pascalle Veerman

Hallo! Ik ben Pascalle Veerman en ik kom uit Volendam. Ik leerde het visambacht bij Volendammer visspecialist Tom Tuijp. Nu ben ik werkzaam als Rayon Manager bij Epos Specerijen, met de volledige focus op vis.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief