Epos Feestdagen recepten

Epos Feestdagen recepten

‘It’s the most wonderful time of the year’. De feestdagen staan weer voor de deur! Ondanks dat we te maken hebben met maatregelen vanwege het coronavirus zijn we natuurlijk wel voornemens er weer een onvergetelijke en bovenal smakelijke kerst van te maken. En Epos helpt daarin graag een handje om je te inspireren!

Speciaal voor jullie hebben we 2 mooie receptenboekjes gemaakt; één boekje met vleesrecepten en één boekje met visrecepten. Dit zijn stuk voor stuk recepten die heel goed passen bij de feestdagen. Bijvoorbeeld een mooie, gevulde varkenshaas en natuurlijk een lekkere stoof! Warme smaken die goed passen bij de feestdagen.Ook voor vis hebben we een mooi receptenboekje ontwikkeld. Want naast vlees, past ook vis heel erg goed bij de kerst. Natuurlijk lekkere vis salades die je als amuses kan serveren. Of mini visrollades met onze witte wijnsaus! Echt smullen!

>> Feestdagen Vlees recepten

>> Feestdagen Vis recepten 


Heb je nog vragen over onze recepten of producten? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Pascalle Veerman: 'Feestdagen in Coronatijd'

Pascalle Veerman: 'Feestdagen in Coronatijd'

Een blog van rayonmanager Pascalle Veerman! Tips voor de feestdagen in Coronatijd, lekkere feestdagen inspiratie en een nieuw Inspiratie Box concept. Lees snel verder! >>

GRATIS Jebo Inspiratie Box

GRATIS Jebo Inspiratie Box

Met de feestdagen in zicht willen we graag blijven inspireren! We hebben mooie recepten voor de feestdagen maar ook mooie salades mogen niet ontbreken tijdens de feestdagen. Daarom introduceren wij onze Jebo Inspiratie Box! Hierin vind je 3 mooie proefbakjes met Jebo salades die zeer geschikt zijn voor de feestdagen. Bijvoorbeeld om te gebruiken als amuse!  

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief