Drie nieuwe marinades voor vlees, vis en AGF

Drie nieuwe marinades voor vlees, vis en AGF

Februari is de maand dat we maar liefst drie Bistro Kruidenoliën introduceren voor het voorjaar. Hoewel de marinades erg verschillend zijn, passen ze allemaal goed bij zowel vlees, vis als gevogelte. Daarnaast zijn ze heerlijk in combinatie met aardappelen en groenteschotels. Mooie smaakmakers voor alle versspecialisten in vlees, vis en groente.

Uiteenlopende kruidenoliën

De Bistro Kruidenolie Smokey Bastard is een roodbruine marinade met een robuuste uitstraling. De smokey smaak heeft een pittige ondertoon van onder andere jalapeño en zwarte peper. Probeer ‘m eens met Bacon Steak. De Venkel-Tijm marinade heeft anijsachtige smaak dankzij een mooie aanzet van venkel en tijm. Echt een topper in de Venkel-Tijm brochette. De derde variant, Dille-Dragon, is oorspronkelijk meer op vis gericht, bijvoorbeeld met Zalm Dille-Dragon spies. Al snel bleek de verfijnde, zachte smaak ook erg geschikt voor vlees en gevogelte.
 
Houd de website in de gaten, want we delen regelmatig nieuwe recepten met deze Bistro Kruidenoliën! Zelf aan de slag met de smaken? Neem contact op met één van de rayonmanagers voor meer informatie en inspiratie.
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert een unieke lijn van vijftien kwalitatief hoogwaardige allergeenveilige kruidenmixen, verpakt in een speciaal bewaarblikje en allen met een unieke smaaksensatie én combinatie.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief