Drie nieuwe marinades voor vlees, vis en AGF

Drie nieuwe marinades voor vlees, vis en AGF

Februari is de maand dat we maar liefst drie Bistro Kruidenoliën introduceren voor het voorjaar. Hoewel de marinades erg verschillend zijn, passen ze allemaal goed bij zowel vlees, vis als gevogelte. Daarnaast zijn ze heerlijk in combinatie met aardappelen en groenteschotels. Mooie smaakmakers voor alle versspecialisten in vlees, vis en groente.

Uiteenlopende kruidenoliën

De Bistro Kruidenolie Smokey Bastard is een roodbruine marinade met een robuuste uitstraling. De smokey smaak heeft een pittige ondertoon van onder andere jalapeño en zwarte peper. Probeer ‘m eens met Bacon Steak. De Venkel-Tijm marinade heeft anijsachtige smaak dankzij een mooie aanzet van venkel en tijm. Echt een topper in de Venkel-Tijm brochette. De derde variant, Dille-Dragon, is oorspronkelijk meer op vis gericht, bijvoorbeeld met Zalm Dille-Dragon spies. Al snel bleek de verfijnde, zachte smaak ook erg geschikt voor vlees en gevogelte.
 
Houd de website in de gaten, want we delen regelmatig nieuwe recepten met deze Bistro Kruidenoliën! Zelf aan de slag met de smaken? Neem contact op met één van de rayonmanagers voor meer informatie en inspiratie.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief