Drie nieuwe marinades voor vlees, vis en AGF

Drie nieuwe marinades voor vlees, vis en AGF

Februari is de maand dat we maar liefst drie Bistro Kruidenoliën introduceren voor het voorjaar. Hoewel de marinades erg verschillend zijn, passen ze allemaal goed bij zowel vlees, vis als gevogelte. Daarnaast zijn ze heerlijk in combinatie met aardappelen en groenteschotels. Mooie smaakmakers voor alle versspecialisten in vlees, vis en groente.

Uiteenlopende kruidenoliën

De Bistro Kruidenolie Smokey Bastard is een roodbruine marinade met een robuuste uitstraling. De smokey smaak heeft een pittige ondertoon van onder andere jalapeño en zwarte peper. Probeer ‘m eens met Bacon Steak. De Venkel-Tijm marinade heeft anijsachtige smaak dankzij een mooie aanzet van venkel en tijm. Echt een topper in de Venkel-Tijm brochette. De derde variant, Dille-Dragon, is oorspronkelijk meer op vis gericht, bijvoorbeeld met Zalm Dille-Dragon spies. Al snel bleek de verfijnde, zachte smaak ook erg geschikt voor vlees en gevogelte.
 
Houd de website in de gaten, want we delen regelmatig nieuwe recepten met deze Bistro Kruidenoliën! Zelf aan de slag met de smaken? Neem contact op met één van de rayonmanagers voor meer informatie en inspiratie.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief