De recepten van de week

De recepten van de week

Maakt u als versspecialist al gebruik van de veelzijdige recepten van Epos? Met keuze uit ruim duizend recepten zit er altijd iets bij wat past bij uw consument. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, lichten we er vanaf nu elke week een aantal uit.

Vleesrecepten

Visrecepten

Nog even verder zoeken? Kijk dan in de receptencollectie van Epos.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief