Burger Special

Burger Special

De altijd populaire burger mag ook dit seizoen niet aan de BBQ ontbreken. Je kunt er eindeloos mee variëren...

Ook in 2016 zien we overal weer burgers om ons heen. Gevuld, getopt, dubbelgevouwen, op een broodje, met lekkere sausjes... Alles is mogelijk! Zelfs vis- of vega-varianten zien we steeds meer. 

Een aantal lekkere voorbeelden van échte barbecue burgers:
- Amerikaanse Burger, traditionele buger van rund met échte hamburgerkruiden en een heerlijke saus.
- Voorjaars Burger, van lamsgehakt met groene kruiden en champignonnetjes. 
- Gevulde Grillburger, van rundergehakt gevuld met kruidencrème.
- Goulash Hachee Burger, van rundergehakt met goulash-hachee kruiden en frisse appeltjes.
- Meesterlijke Ananas Burger, lekker zomerse burger van kalfs- of rundergehakt met ananas.
- Meesterlijke Italiaanse Hamburger, lekkere burger met een Italiaans tintje door de Parmezaanse kaas en de noten tapanade.
- Lady size mini burgertjes met tomaat, mozzarella en basilicum.
- Dubbelgevouwen burger van HOH gehakt met satésaus en gebakken uitjes.
- Een dubbele burger gevuld met geitenkaas en walnoten, omwikkeld met spek.
- Mexicaanse burger van rundergehakt met Tomatensalsa, uitjes en een tortilla-achtige paneer.
- Peppaco burger van runder- of varkensgehakt met lekkere pittige saus en decomix.
- Duitse Burger met lekker veel uien en een Schwarzwalder Melange.
- En voor de echte vakantiesfeer: de Sombrero! Lekkere burger gevuld met ei en gepaneerd met Zomerse Fantasiepaneer.

Uiteraard zijn er ook lekkere varianten voor de vegetariërs onder ons. Op basis van quinoa, bonen, maïs of tofu, bijvoorbeeld de Amerikaanse Veggie Burger, de Quinoa Bieten Burger, de Tofu Veggie Burger of de Zwarte Bonen Burger.
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Nieuw: TokTok Saus

Nieuw: TokTok Saus

Proef nu onze nieuwe pittige saus, TokTok!

Nieuw: Mix voor salade

Nieuw: Mix voor salade

Epos introduceert een nieuwe smaak kruidenmix binnen het assortiment van Simply Spices. 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief