Bezoek op 1 en 2 april ons tijdens VIP 2019

Bezoek op 1 en 2 april ons tijdens VIP 2019

Bezoek op 1 en 2 april onze stand tijdens het VIP 2019 en laat u verrassen. U vindt ons op standnummer 97, 98, 99 en op het BBQ plein.
 

Proef een explosie van smaken! En proef uw geluk, want wie weet wint u de BBQ demo op locatie!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseerde een inspirerend slagersevenement. Het thema was 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief