Epos verrast met Thaise Currysauzen

Epos verrast met Thaise Currysauzen

Op 2 oktober aanstaande introduceert Epos authentieke Thaise Currysauzen op de Visbeurs in Spakenburg en de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. De groene, gele en rode sauzen zijn ideaal voor maaltijden en variëren van mild tot pittig. De smaakmakers zijn te combineren met alle soorten vlees en vis.

Noordelijke Slagers Manifestatie

Als bekersponsor staan wij natuurlijk op één van de hotspots in Zwolle. Onze rayonmanagers vertellen u dan graag meer over de nieuwe curry's. Natuurlijk nemen zij ook mooie recepten mee, waarmee u zelf met de currysauzen aan de slag kunt. Bent u er ook bij?

Visbeurs

Op stand 158 proeft en ervaart u onze Thaise Currysauzen met diverse soorten vis. Extra verrassing! Dit najaar kunt u nog meer nieuwe producten van Epos verwachten. We verklappen nog niet teveel, maar we nemen een aantal van de smaakmakers mee naar de Visbeurs. Zien we u daar?

Meer over de Thaise Currysauzen

Wilt u nu al meer weten over de Thaise Currysauzen en bijvoorbeeld de mogelijkheden met recepten? Neem contact op met één van de rayonmanagers.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief