BBQ inspiratie voor de versspecialist!

BBQ inspiratie voor de versspecialist!

Voor de komende weken zit er mooi weer in de lucht! Dat betekent dat veel mensen de BBQ weer uit de schuur trekken om in de tuin te genieten van een lekkere BBQ. Om de vitrine te vullen met smaakvolle BBQ producten willen wij jullie graag inspireren met mooie BBQ recepten voor de komende weken. Hieronder vind je 5 mooie recepten waarbij we diverse marinades en kruiden hebben verwerkt.

1. De Spanish Beef Roll
 
Een lekker stukje biefstuk, opgerold met gegrilde paprika en een plakje ontbijtspek. Dit recept is eenvoudig te bereiden en maak je af door de rolletjes even door de Bistro Kruidenolie Spanish Sensation te rollen. 2. ​Zalm Papillot
 
Een smaakvol pakketje dat direct op de BBQ kan! De Zalm Papillot bestaat uit een mooi stukje zalmfilet, wat spinazie en een lekkere schep Bistro Kruidenolie Groene Pesto eroverheen.

3. Mumbai Chicken Spies
 
Malse stukjes kipfilet gecombineerd met paprika, pittige chorizo en frisse ananas. Wat ons betreft een top combinatie! Je hoeft alleen de kipblokjes even te marineren in de Bistro Kruidenolie Mumbai en er vervolgens mooie spiesjes van te rijgen!4. ​Rolletje Culinair
 
Een Franse twist aan de runderschnitzel! Deze Rolletjes Culinair rol je eenvoudig in elkaar samen met wat kaas en Parmaham. Doop deze rolletjes ten slotte nog even in de Bistro Kruidenolie French Sensation voor de Franse twist!

5. ​Aardappelsalade Mosterd-Dille
 
Een BBQ is natuurlijk niet compleet zonder een goede aardappelsalade. Met deze Mosterd-Dille aardappel salade sla je de spijker op z’n kop! Fris met een kruidige twist dankzij de tartaarsaus Mosterd-Dille

Wil je nog meer BBQ inspiratie? Download dan hier onze Marinade Brochure >> 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Mooie maaltijdsauzen voor het najaar!

Na een mooie zomer met veel BBQ plezier is het tijd om te kijken naar het najaar. Want Epos inspireert je graag het hele jaar, of het nu zomer is of winter!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

Verleng de zomer met heerlijke maaltijden!

De zomervakantie is helaas alweer ten einde en door corona is ook niet iedereen richting het zonnige zuiden gereden. Gelukkig was het een heerlijke zomer in ons eigen land en werd de BBQ veelvuldig aangestoken in de Hollandse achtertuinen!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief