BBQ inspiratie voor de versspecialist!

BBQ inspiratie voor de versspecialist!

Voor de komende weken zit er mooi weer in de lucht! Dat betekent dat veel mensen de BBQ weer uit de schuur trekken om in de tuin te genieten van een lekkere BBQ. Om de vitrine te vullen met smaakvolle BBQ producten willen wij jullie graag inspireren met mooie BBQ recepten voor de komende weken. Hieronder vind je 5 mooie recepten waarbij we diverse marinades en kruiden hebben verwerkt.

1. De Spanish Beef Roll
 
Een lekker stukje biefstuk, opgerold met gegrilde paprika en een plakje ontbijtspek. Dit recept is eenvoudig te bereiden en maak je af door de rolletjes even door de Bistro Kruidenolie Spanish Sensation te rollen. 



2. ​Zalm Papillot
 
Een smaakvol pakketje dat direct op de BBQ kan! De Zalm Papillot bestaat uit een mooi stukje zalmfilet, wat spinazie en een lekkere schep Bistro Kruidenolie Groene Pesto eroverheen.

3. Mumbai Chicken Spies
 
Malse stukjes kipfilet gecombineerd met paprika, pittige chorizo en frisse ananas. Wat ons betreft een top combinatie! Je hoeft alleen de kipblokjes even te marineren in de Bistro Kruidenolie Mumbai en er vervolgens mooie spiesjes van te rijgen!



4. ​Rolletje Culinair
 
Een Franse twist aan de runderschnitzel! Deze Rolletjes Culinair rol je eenvoudig in elkaar samen met wat kaas en Parmaham. Doop deze rolletjes ten slotte nog even in de Bistro Kruidenolie French Sensation voor de Franse twist!

5. ​Aardappelsalade Mosterd-Dille
 
Een BBQ is natuurlijk niet compleet zonder een goede aardappelsalade. Met deze Mosterd-Dille aardappel salade sla je de spijker op z’n kop! Fris met een kruidige twist dankzij de tartaarsaus Mosterd-Dille

Wil je nog meer BBQ inspiratie? Download dan hier onze Marinade Brochure >> 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

Hoe ga je om met de coronamaatregelen?

Hoe ga je om met de coronamaatregelen?

Het nieuwe normaal, een anderhalve meter samenleving en plexiglas rond de toonbank. Allemaal zaken die de afgelopen weken bijna vanzelfsprekend zijn geworden. We smeren ons suf met desinfecterende handgel en ook de handschoentjes en mondkapjes zien we steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ook voor winkeliers en versspecialisten is het in deze tijd belangrijk de winkel ‘coronaproof’  te maken. Maar aan welke dingen moet je zoal denken?

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief