BBQ Broodjes

BBQ Broodjes

Barbecueën met de lunch, maar ook 's avonds kunnen broodjes van de barbecue natuurlijk heerlijk zijn... 

Om het aantal BBQ momenten gewoon iets uit te breiden, hierbij ook tips voor de lunch, brunch of borrel:

Bijvoorbeeld een lekker pitabroodje met een runderburger, tomaten, sla en rode ui.
Of voor bij de borrel een lekker gevuld stokbrood met kipfilet, notentapenade en kaas.

Ook wraps zijn altijd goed van de barbecue:
- de groentewrap met ratatouille en geitenkaas,
- een wrap met mosselen, wokgroente en paprika of
- een frisse gehaktwrap met rundergehakt en pikante aioli.

En wat te denken van lekkere tapas van de BBQ?
- Lekkere gemarineerde biefstukjes,
- fruitige kipfilet,
kippendijtjes op z'n Italiaans,
- dunne procureurlapjes op z'n Aziatisch,
Spaanse balletjes en
kipstukjes met Zigeunersaus en tomaat.
Serveer de tapas in kleine alu schaaltjes, zo proef je van alles wat.

Eetsmakelijk!
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Kabeljauw/Skrei

Vis van de maand: Kabeljauw/Skrei

Wat haring is voor de Nederlanders, is kabeljauw voor de Noren: een echte traktatie!

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief