BBQ Broodjes

BBQ Broodjes

Barbecueën met de lunch, maar ook 's avonds kunnen broodjes van de barbecue natuurlijk heerlijk zijn... 

Om het aantal BBQ momenten gewoon iets uit te breiden, hierbij ook tips voor de lunch, brunch of borrel:

Bijvoorbeeld een lekker pitabroodje met een runderburger, tomaten, sla en rode ui.
Of voor bij de borrel een lekker gevuld stokbrood met kipfilet, notentapenade en kaas.

Ook wraps zijn altijd goed van de barbecue:
- de groentewrap met ratatouille en geitenkaas,
- een wrap met mosselen, wokgroente en paprika of
- een frisse gehaktwrap met rundergehakt en pikante aioli.

En wat te denken van lekkere tapas van de BBQ?
- Lekkere gemarineerde biefstukjes,
- fruitige kipfilet,
kippendijtjes op z'n Italiaans,
- dunne procureurlapjes op z'n Aziatisch,
Spaanse balletjes en
kipstukjes met Zigeunersaus en tomaat.
Serveer de tapas in kleine alu schaaltjes, zo proef je van alles wat.

Eetsmakelijk!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

Verrassende Visrecepten

Verrassende Visrecepten

Op de Visbeurs in Bunschoten-Spakenburg heeft Epos een speciaal visreceptboekje uitgegeven. Dit boekje bevat 11 Visrecepten die door onze visspecialist Pascalle Veerman zijn bedacht.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief