​Vis van de maand: Tongschar

​Vis van de maand: Tongschar

De vrij onbekende maar o zo lekkere Tongschar is een verwennerij voor iedere visliefhebber. 

De Tongschar is heel veelzijdig. Zo kan je deze vis bakken, grillen, stomen, pocheren en frituren. Het is vis met een zachte structuur die je kort gaart. De smeuïge smaak van de Tongschar zal een ieder verbazen. Deze maand is de Tongschar dan ook vis van de maand.

De Tongschar heeft lekker dik en stevig vlees. De Tongschar is een goed alternatief voor de Zeetong en de meeste bereidingen met tong of pladijs kan je ook met Tongschar maken. Laat uw klanten snakken naar Tongschar als een vis naar water. Bekijk nu ons recept; Tongscharfilet schotel met Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm. 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Evenement: Epos S(ch)lagersfest

Evenement: Epos S(ch)lagersfest

In september en oktober gaat het Epos S(ch)lagersfest van start!
Dit ludieke en laagdrempelige evenement houdt in: het állerlekkerste broodje Duitse curryworst voor uw klanten en de nodige aankleding voor in uw zaak!

Aankondiging: visbeurs 2019

Aankondiging: visbeurs 2019

Op maandag 7 oktober vindt de Visbeurs plaats. Rayonmanager Pascalle Veerman is als visspecialist aanwezig op de beursstand van Epos. Tevens onthullen we nieuwe smaken. Ook binnen het assortiment Simply Spices komt uitbreiding: kruidenmix voor garnalen.
We begrijpen dat u uitkijkt naar nieuwe smaken, zoals een vis naar water snakt! Dus kom proeven!

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief