​Vis van de maand: Tongschar

​Vis van de maand: Tongschar

De vrij onbekende maar o zo lekkere Tongschar is een verwennerij voor iedere visliefhebber. 

De Tongschar is heel veelzijdig. Zo kan je deze vis bakken, grillen, stomen, pocheren en frituren. Het is vis met een zachte structuur die je kort gaart. De smeuïge smaak van de Tongschar zal een ieder verbazen. Deze maand is de Tongschar dan ook vis van de maand.

De Tongschar heeft lekker dik en stevig vlees. De Tongschar is een goed alternatief voor de Zeetong en de meeste bereidingen met tong of pladijs kan je ook met Tongschar maken. Laat uw klanten snakken naar Tongschar als een vis naar water. Bekijk nu ons recept; Tongscharfilet schotel met Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm. 
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Nieuw Epos Sensation: Tapenade Zeewier en Tapenade Paprika

Nieuw Epos Sensation: Tapenade Zeewier en Tapenade Paprika

De populaire Epos Sensations hebben er twee nieuwe smaken bij! Ontdek nu de nieuwe smaaksensatie van pure tapenades, gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten.
 
 

Vis van de maand: Makreel

Vis van de maand: Makreel

Met de zomer op komst is het de maand van de makreel.
Deze zomervis is een echte delicatesse en de culinaire mogelijkheden zijn ongekend.
 
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief