​Vis van de maand: Tongschar

​Vis van de maand: Tongschar

De vrij onbekende maar o zo lekkere Tongschar is een verwennerij voor iedere visliefhebber. 

De Tongschar is heel veelzijdig. Zo kan je deze vis bakken, grillen, stomen, pocheren en frituren. Het is vis met een zachte structuur die je kort gaart. De smeuïge smaak van de Tongschar zal een ieder verbazen. Deze maand is de Tongschar dan ook vis van de maand.

De Tongschar heeft lekker dik en stevig vlees. De Tongschar is een goed alternatief voor de Zeetong en de meeste bereidingen met tong of pladijs kan je ook met Tongschar maken. Laat uw klanten snakken naar Tongschar als een vis naar water. Bekijk nu ons recept; Tongscharfilet schotel met Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm. 
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Epos S(ch)lagerfest

Epos S(ch)lagerfest

De hele maand oktober staat bij Epos in het teken van het állerlekkerste broodje Duitse curryworst.

Slavakto 2018

Slavakto 2018

Op maandag 5 en dinsdag 6 november staat Epos op de Slavakto met en grote onthulling.
Zorg dat u hierbij aanwezig bent. Locatie: Jaarbeurs Utrecht, standnummer B030.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief