​Vis van de maand: Tongschar

​Vis van de maand: Tongschar

De vrij onbekende maar o zo lekkere Tongschar is een verwennerij voor iedere visliefhebber. 

De Tongschar is heel veelzijdig. Zo kan je deze vis bakken, grillen, stomen, pocheren en frituren. Het is vis met een zachte structuur die je kort gaart. De smeuïge smaak van de Tongschar zal een ieder verbazen. Deze maand is de Tongschar dan ook vis van de maand.

De Tongschar heeft lekker dik en stevig vlees. De Tongschar is een goed alternatief voor de Zeetong en de meeste bereidingen met tong of pladijs kan je ook met Tongschar maken. Laat uw klanten snakken naar Tongschar als een vis naar water. Bekijk nu ons recept; Tongscharfilet schotel met Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm. 
Delen
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Vis van de maand: Poon

Vis van de maand: Poon

Poon is vis van de maand november! Deze prachtige vis trekt met zijn rode kleur en aparte kop gelijk je aandacht.
 

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert exclusief kruidenassortiment voor de versspecialist

Epos introduceert een unieke lijn van vijftien kwalitatief hoogwaardige allergeenveilige kruidenmixen, verpakt in een speciaal bewaarblikje en allen met een unieke smaaksensatie én combinatie.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief