​Vis van de maand: Tongschar

​Vis van de maand: Tongschar

De vrij onbekende maar o zo lekkere Tongschar is een verwennerij voor iedere visliefhebber. 

De Tongschar is heel veelzijdig. Zo kan je deze vis bakken, grillen, stomen, pocheren en frituren. Het is vis met een zachte structuur die je kort gaart. De smeuïge smaak van de Tongschar zal een ieder verbazen. Deze maand is de Tongschar dan ook vis van de maand.

De Tongschar heeft lekker dik en stevig vlees. De Tongschar is een goed alternatief voor de Zeetong en de meeste bereidingen met tong of pladijs kan je ook met Tongschar maken. Laat uw klanten snakken naar Tongschar als een vis naar water. Bekijk nu ons recept; Tongscharfilet schotel met Bistro Kruidenolie Venkel-Tijm. 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos introduceert kibbeling compleet

Epos introduceert kibbeling compleet

Perfecte kibbelingmix: gemaakt voor en door kenners. Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet. 
 

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Keurslager Vlogman en de speciale cadeauverpakking van Simply Spices

Simply Spices heeft nu speciaal voor de feestdagen een cadeauverpakking voor de heerlijke Simply Spices kruidenmixen.
Het is makkelijk om in elkaar te zetten en leuk om weg te geven. Keurslager Vlogman heeft het al getest en vertelt je er graag meer over in de video.

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief