wissen
Roy Vlogman

Roy Vlogman

Rayonmanager Oost

John Buist

John Buist

Commercieel Manager

'De kruiden, sauzen en de marinades maken de smaak van een lekker stuk vlees of vis. Zo maken onze afnemers het verschil.
Epos maakt voor u de kwaliteit, onze medewerkers ondersteunen u graag en ondernemen klantgericht. Kwaliteit verveelt nooit!'

Martin  Hoogvliet

Martin Hoogvliet

Accountmanager Zuid-Nederland & België

'De beste manier om jezelf op te vrolijken is door iemand anders op te vrolijken. En alles wat je aandacht geeft, bloeit. ik ben ervan overtuigd dat goede resultaten en werkplezier hand in hand gaan. Een vleugje humor mag zeker niet ontbreken tijdens een werkdag.'

Jos  Niesten

Jos Niesten

Rayonmanager West

'Al 37 jaar inspireer ik mijn klanten vol enthousiasme om hun producten in een nieuw culinair jasje te steken. Zo breiden ze hun assortiment uit en houden ze hun aanbod spannend voor hun klanten. Aangenaam, Jos van Epos.'
 

Ralf Lemmerling

Ralf Lemmerling

Rayonmanager Zuid

'Slagerszoon van een slagerszoon. Allround slager 2.0 met meer dan 20 jaar ervaring en een enorme drang om mezelf iedere dag te verbeteren. Ik heb een passie voor (gezond en lekker) eten en de technieken die erachter schuilgaan. Samen gaan wij mooie e­n lekkere dingen maken!'

Anton Geerts

Anton Geerts

Field Sales Manager

'Denk in de toekomst maar vergeet ook niet het traditionele. Verras jezelf en je klanten. Wees creatief en enthousiast. Innovatie en blijven ontwikkelen. Het werken bij Epos is voor mij het gevoel van passie, smaak en kwaliteit.'
 

Severien   Reinders - de Pruis

Severien Reinders - de Pruis

Rayonmanager Noord

'Als slagersdochter ben ik opgegroeid met de "passie" voor het vak. Goed vlees in combinatie met de juiste aandacht en bewerking, vormt de basis van "pure smaakbeleving" in uw ambacht. Bij Epos dragen wij graag ons steentje bij om uw eindproduct tot een succes te maken. Samenwerking is immers de sleutel tot succes. Ik sta graag voor u klaar om deze samenwerking aan te gaan!'

Eric Philippo

Eric Philippo

Rayonmanager Midden

'Het slagersvak is mij met de paplepel ingegoten. Ik zie het als uitdaging om met een mooi basis product steeds aansprekende en verrassende combinaties te maken met goede kruiden, marinades en sauzen. Als hobbykok en BBQ specialist maak ik graag samen met u het verschil!'
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief