Vis van de maand: Haring

Vis van de maand: Haring

De meest geliefde, gekoesterde en traditionele vis van Nederland is vis van de maand juni; de haring.

'Ondernemen vanuit het hoofd en het hart'

Peter van Berkel heeft een slagerij én een viswinkel in Roosendaal. De basis van beide bedrijven, aldus Peter: “De kwaliteit moet altijd goed zijn. Dat geldt voor je producten, maar zeker ook voor de bediening”. 

Lees het verhaal

'Ik wil voorop blijven lopen'

Meuleman Groente & Fruit uit Beverwijk opende november vorig jaar een geheel vernieuwde verswinkel. De verbouwing leverde meer ruimte op voor het presenteren van lekkere kant-en-klaar gerechten.

Lees het verhaal

Wat goed is, blijft

Bert Dragt (26 jaar) groeide op tussen de appels en bloemkolen. De liefde voor het bedrijf en de producten is hem met de paplepel ingegoten. Samen met zijn ouders Simon en Renske Dragt en enkele betrokken parttimers runt hij vol passie het familiebedrijf. In december zette de redactie van het vakblad voor ambachtelijke versondernemers Vers-inspiratie de jonge ondernemer in de spotlight.

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief