Epos wenst u fijne kerstdagen met de lekkerste recepten

Epos wenst u fijne kerstdagen met de lekkerste recepten

Bekijk de heerlijke Epos recepten voor de feestdagen!

'LIEVER WAT EXOTISCH DAN TRADITIONELE STAMPPOT'

Cees Mol houdt van lekker eten. “Als ik het zelf niet lekker vind, verkoop ik het niet”, aldus de keurslager uit Goes. Om de smaak van een specialiteit optimaal te krijgen, is hij soms tijden ‘aan het sleutelen’.

Lees het verhaal

'PROBEER EENS WAT ANDERS'

Pooyé vis aan de Markt in Oosterhout richt zich met een uitgebreid assortiment op een brede doelgroep; naast traditionele producten en verse vissoorten is er ruim assortiment voor jong en oud: van kant-en-klaar maaltijden, gebakken vis en broodjes, tot sushi en pokebowls. Om mee te nemen, of direct op te eten.

Lees het verhaal

‘WE HOUDEN VAN PITTIG EN GEKRUID’

Epos en de ondernemer: een idee van twee

In de eigen rokerij en worstmakerij in Winsum maken keurslager Henk Kamps en chef-slager Tim Spijk worsten, vleeswaren, hammen en de lekkerste vlug-klaar producten.  “Het liefst wat pittig en kruidig; daar houden Groningers van.”

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief