Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

Een belegd broodje bij de vlees- of visspecialist!

De coronatijd zorgt natuurlijk voor heel veel narigheid, maar ook zien we veel creatieve ideeën ontstaan in deze tijd. Versspecialisten bedenken mooie initiatieven en inspireren elkaar met allerlei concepten. Ook wij volgen dit met grote interesse en vinden het leuk om jullie een beetje te inspireren in deze coronatijd. Ooit wel eens nagedacht over belegde broodjes in jouw vitrine? Wij vertellen je waarom dit juist nu een mooie toevoeging kan zijn en hoe je dit aanpakt!

'VERSE VISSALADES KUNNEN ZO OVER DE TOONBANK'

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met EPOS’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” 
 

Lees het verhaal

ZO BLIJFT POELIERSBEDRIJF DE MARKTHAL GROEIEN

Sinds januari richt smaakmakerleverancier Epos zich ook op verkoop- en marketingactiviteiten voor ambachtsproducten van Bieze, Neven, Jebo en Cookking. Daarmee is het voor Poeliersbedrijf De Markthal uit Herten nog gemakkelijker geworden. Het Limburgse bedrijf is een grote afnemer van salades, ragouts en kruiden.

Lees het verhaal

'WE HEBBEN REGELMATIG NIEUWE SPECIALITEITEN'

Keurslager Jeroen Keirsgieter uit Haarlem vindt het belangrijk om zijn assortiment maaltijden regelmatig te vernieuwen. Daarom is hij blij met de samenwerking met Epos. ‘De rayonmanager van Epos is echt een lopende encyclopedie. Hij heeft altijd weer nieuwe, goede ideeën die aansluiten bij mijn klantenkring.’

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief