Simply Spices steunt de versspecialist

Simply Spices steunt de versspecialist

Bij Epos zijn wij ons ervan bewust, dat deze Corona crisis een lastige periode is voor de versspecialist. Daarom start Epos een social media campagne om de consument te vragen de versspecialisten in hun omgeving te steunen.
 

De broers Gerben en Eric Pennings zijn eigenaar van Slagerij Pennings in Nijverdal. Ze doen zoveel mogelijk zelf, puur en eerlijk. Wie hier binnenstapt proeft ambachtelijkheid en maakt kennis met een verfrissende Overijsselse nuchterheid.

Lees het verhaal

'LIEVER WAT EXOTISCH DAN TRADITIONELE STAMPPOT'

Cees Mol houdt van lekker eten. “Als ik het zelf niet lekker vind, verkoop ik het niet”, aldus de keurslager uit Goes. Om de smaak van een specialiteit optimaal te krijgen, is hij soms tijden ‘aan het sleutelen’.

Lees het verhaal

'PROBEER EENS WAT ANDERS'

Pooyé vis aan de Markt in Oosterhout richt zich met een uitgebreid assortiment op een brede doelgroep; naast traditionele producten en verse vissoorten is er ruim assortiment voor jong en oud: van kant-en-klaar maaltijden, gebakken vis en broodjes, tot sushi en pokebowls. Om mee te nemen, of direct op te eten.

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief