VAS beurs 2019

VAS beurs 2019

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) organiseert een inspirerend slagersevenement. Het thema is 'vlees is een geschenk'. Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. De mensen die bij Epos werken, weten hoe vlees het beste tot zijn recht komt en hoe je vlees nog extra kunt laten smaken door te combineren met kruidenmixen, marinades of sauzen. 

‘WE HOUDEN VAN PITTIG EN GEKRUID’

Epos en de ondernemer: een idee van twee

In de eigen rokerij en worstmakerij in Winsum maken keurslager Henk Kamps en chef-slager Tim Spijk worsten, vleeswaren, hammen en de lekkerste vlug-klaar producten.  “Het liefst wat pittig en kruidig; daar houden Groningers van.”

Lees het verhaal

'DEZE VARIANT GAAT ALS EEN SPEER!'

Gérard Peters is een echte vleesspecialist. “We hebben wel wat maaltijden, maar dat is meer een aanvulling op het vlees, zowel vers als kant-en-klaar: hachee, gegrilde kippenbouten, hammetjes. En altijd natuurlijk volop spareribs.”

Lees het verhaal

VIS OP DE KAART

Robin (20) werkt vijf dagen per week samen met zijn vader Carlo, moeder Melanie en zus Cathy (17) in het familiebedrijf ‘Vishandel Mossel’ te Maarssen. Over tradities en vernieuwing, de smaak van toen en de trends van nu.

Lees het verhaal
Epos nu ook op PS in Foodservice

Advies/Contact

Inspiratie, creatieve ideeën, vaktechnisch advies, contact met één van onze rayonmanagers?
Type uw postcode in en vind de juiste rayonmanager die u graag verder helpt!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief