Twisters: smakelijke decoratiemixen


Twisters decoratiemixen verrassen op elke manier. Ze zijn mooi om te zien en krachtig van smaak. Met slechts een klein beetje maakt u al een onvergetelijke indruk. Geef vlees, vis en gevogelte een twist met één van de exclusieve smaken. Een prachtige toevoeging voor iedere versondernemer.
 

  Lemon Twister: De fijne, groen-witte decoratie heeft een frisse smaak. De combinatie van knoflook, peterselie en citroenolie is perfect voor vis. Probeer deze Twister bijvoorbeeld met tarbot.
     Spicy Twister: De kleurrijke en grove decoratie is voor de echte durfal. Geef vlees en gevogelte een overweldigende twist van Jalapeño peper, zwarte peper, paprika en ui. Kijk maar eens bij Epos-recept Schot in de Roos of combineer 'm met mosselen.
  Smokey Twister: Dit robuuste, rood-bruine ontwerp heeft een rokerige smaak met een pittige twist. De paprika, zwarte peper en chipotle chili passen goed bij vlees. Probeer ook eens de Smokey Burger van Epos. Epos maakte ook mooie recepten met zalm, kip en tarbot.
  Super Twister: De bijzondere twist van zoet en kleurrijk. Geef vlees, vis of gevogelte een krachtige toevoeging van geroosterd zeewier, maanzaad, cayennepeper en een vleugje sinaasappel.

Aan de slag met Twister decoratiemixen

Wilt u zelf aan de slag met de Twisters? Kijk dan eens bij de recepten van Epos. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze rayonmanagers. Zij hebben altijd handige tips en adviezen en beantwoorden graag uw vragen.
 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief