Bedrijfsbureau

Bedrijfsbureau

Tot de afdeling 'bedrijfsbureau' horen inkoop, productieplanning, order entry en receptie. De mensen op deze afdelingen hebben een aanpakkersmentaliteit en verliezen daarbij de kwaliteit van ons product geen moment uit het oog. Op die manier proberen we onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te bedienen. Klantvriendelijkheid is onze tweede natuur.

Inkoop

Inkoop

De inkoop focust zich vanwege het uitgebreide assortiment op dagelijkse inkoop en het afroepen van contracten, maar is daarnaast bezig met het analyseren van de grondstofmarkt voor de langere termijn. Hierbij proberen we voor iedere grondstof meerdere leveranciers vast te leggen om zo de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Onze grondstoffen komen van over de hele wereld en hierbij zorgen we er in samenwerking met onze strategische partners voor dat we een contante hoge kwaliteit aan grondstoffen inkopen. Iedere leverancier wordt opgenomen in de leveranciersbeoordeling en hierbij ingedeeld op basis van drie categorieën, zodat duidelijk inzichtelijk is welke leverancier voldoet en welke niet.
 

Productieplanning

Productieplanning

Op deze afdeling wordt het voorraadbeheer van grondstoffen en eindproducten voor alle vier de productielocaties verzorgd. Daarnaast ontfermen we ons over de productieplanning en aansturing van logistiek bij externe partners. Middels een zorgvuldige productieplanning kunnen we een A-B levering garanderen en kunnen onze klanten dagelijks bestellen. In samenspraak met klanten wordt verder een gezamenlijk voorraadbeheer vastgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant, maar ook met bijvoorbeeld invloeden van jaargetijden. Door voortdurend feedback te vragen aan de klant weten we per klant telkens weer een passende planning samen te stellen.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief