Onze mensen

Iedere dag zetten onze medewerkers zich volledig in om te zorgen dat het gehele proces van inkoop tot aan levering bij de klant zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt. Wij hebben een open en laagdrempelige cultuur.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen in de organisatie, initiatieven kunnen nemen, open en eerlijk tegen elkaar zijn en iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat het eindresultaat van het hoogste niveau is. En dat is ons gezamenlijke doel. Meewerken aan dit doel? Bekijk onze vacatures.

Werken bij Epos

Werken bij Epos

Werken bij Epos B.V. betekent werken bij een dynamische organisatie met een no-nonsense mentaliteit. De organisatie kent een platte structuur. Teamspirit, gedrevenheid en zelfinitiatief zijn voor ons vanzelfsprekend.

Epos B.V. is onderdeel van de Bieze Food Group. Een groep succesvolle, onderling samenwerkende ondernemingen binnen de groeimarkten van verse levensmiddelen. De BFG stelt zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn waarbij respect en ontwikkelingsmogelijkheden van belang zijn.

De Bieze Food Group werkt continu aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers door middel van diverse projecten en programma's. Een aantal van deze projecten worden mede mogelijk gemaakt met subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds.

  Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst.

Bekijk actuele vacatures

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief