Klanten

Klanten

In ieder marktsegment waar smaak belangrijk is, zijn onze klanten vertegenwoordigd.

Versspecialisten

Versspecialiteiten

Onze klantengroep in het ambachtelijke segment zijn de versspecialisten zoals slagerijen, poeliers, groentespecialisten, visspecialisten, traiteurs, cateraars etc. Wij bieden deze doelgroep een zeer breed assortiment smaakmakers en hulpmiddelen aan.
 
Epos hecht grote waarde aan persoonlijk contact, om de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen en zo nodig te voorzien van persoonlijk advies. Daarom vindt u door het hele land onze rayon managers. Zij zijn altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen en persoonlijk advies. Zij kunnen u snel en vakkundig van dienst zijn. Een partner die uw business begrijpt: met jarenlange ervaring en een gedegen kennis van de markt.

Lees meer

Industrie / retail

Industrie / retail

Voor onze klanten binnen de voedingsmiddelenindustrie en retail is onderscheid in smaak zeer belangrijk, de kruidenmix bepaalt dit voor een groot gedeelte. Daarom hebben wij vrijwel geen standaard producten, maar leveren wij maatwerk.
 
Samen met onze klanten bekijken wij de mogelijkheden en de behoeften in de markt, om zo unieke producten en concepten te ontwikkelen. Want wij geloven dat strategisch samenwerken en investeren in klantrelaties door o.a. kennisdeling, de sleutel tot succes is.
 

Lees meer

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief