Maak snel en eenvoudig de heerlijkste paardenworsten (en kookworsten) met Paardenworstmix Sarowo 40g Met E621 van Epos – met zetmeel en E621.
Paardenworstmix Sarowo 40g Met E621 van Epos
Epos Paardenworstmix Sarowo 40g Met E621 is een heerlijke kruidenmix met tarwezetmeel en E621 voor het maken van de lekkerste paardenworsten. De verfijnde samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder zwarte peper, witte peper, koriander, foelie, kardemom, nootmuskaat en cayennepeper, geeft je paardenworsten een verrukkelijk hartig-pikante, lichtpittige smaak en onweerstaanbaar kruidige geur. Paardenworst is een écht Hollandse specialiteit: onmisbaar op de boterham, uit het vuistje en als snack. Je klanten zijn er dol op. Epos Paardenworstmix Sarowo 40g Met E621 heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Voor paardenworst en kookworst
Paardenworstmix Sarowo 40g Met E621 is specifiek gemaakt voor het kruiden van paardenworsten, maar je kunt er ook de heerlijkste kookworsten van rund- en varkensvlees mee maken. Bereid de paardenworst volgens voorschrift. De adviesdosering is 40 gram van deze paardenworstkruidenmix per kilo vleesdeeg, aangevuld met 14 tot 15 gram colorozozout en 10 gram Epos Smaakverfijner Verfijn-all of Epos Smaakverfijner Eproma.
Tip: vind je paardenworstkruiden met alleen zetmeel fijner? Neem dan de 5kg-verpakking van Epos Paardenworstmix Sarowo 40g Zonder E621. Gebruik je liever puur kruiden, zónder zetmeel? Dan is Epos Paardenworstkruiden 5g van Epos de beste keuze.
In kunststof emmer
Paardenworstmix Sarowo 40g Met E621 van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de beigekleurige paardenworstkruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (paarden)worstmixen van Epos.
Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.
Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.
Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!