Voorkom verkleuring van je vleesproducten met Natriumascorbaat E301 van Epos.
Natriumascorbaat E301 van Epos
Epos Natriumascorbaat E301 oftewel vitamine C is een conserveringsmiddel dat bruine verkleuring van je vlees en vleeswaren tegengaat. Dit pure vitaminezuur in poedervorm is ook een antioxidant en heeft een minder zure smaak dan ascorbinezuur (E300).
Voor al je vleesproducten
Dit Natriumascorbaat E301 is ideaal om al je vlees en vleeswaren mooi op kleur te houden. Strooi het witte poeder naar behoefte spaarzaam over je vlees of los het op in vocht.
In kunststof zak
Natriumascorbaat E301 van Epos wordt in poedervorm geleverd in een plastic zak die is verpakt in een stevige kartonnen doos. In gesloten verpakking is het Natriumascorbaat 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de verpakking). Bewaar het product altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.
Technologische hulpstoffen van Epos
De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.