Zorg voor een mooie binding van je vleesproducten en gerechten met Gelatinepoeder 220 Bloom van Epos.
Gelatinepoeder 220 Bloom van Epos
Epos Gelatinepoeder 220 Bloom is een bind- en verdikkingsmiddel voor je vleesproducten en ragouts. Het lichtgele poeder bevat gelatine en is, op het allergeen rund na, vrij van grondstoffen en allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor vleesproducten en ragouts
Met dit bindmiddel bind je je paté en cornedbeef eenvoudig en snel. Voeg Gelatinepoeder 220 Bloom ook eens toe aan je rollade of ham. Zo houd je de stukken vlees in je rollade en ham goed bij elkaar. De adviesdosering is afhankelijk van de toepassing.
In kunststof emmer
Gelatinepoeder 220 Bloom van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het middel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.
Technologische hulpstoffen van Epos
De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.