Update specificaties Epos

Update specificaties Epos

Epos heeft haar specificaties gewijzigd. Alle afnemers zijn hierover reeds geïnformeerd.

Hierbij een overzicht van de wijzigingen:
  • De voedingswaarden zijn waar nodig aangepast aan de hand van de nieuwste inzichten en analysegegevens van de grondstoffen
  • De algemene disclaimer onderaan de specificatie is aangepast of waar nodig (bij de voedingswaarden) is een disclaimer toegevoegd
  • De opslagcondities van marinades en andere vloeibare producten zijn gewijzigd naar gekoeld bewaren (<7°C)
  • Bij een groot aantal droge producten is het kiemgetal verlaagd van < 1.000.000 kve/g naar < 100.000 kve/g
  • Bij marinades is het advies toegevoegd “schudden voor gebruik”
  • Waar mogelijk is de microbiologische omschrijving van Salmonella aangepast naar de nieuwe wettelijke omschrijving “niet aangetoond in 25g”. 
Voor vragen, neem contact op met uw contactpersoon of via het contactformulier.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
BRC certificaat 2020 behaald

BRC certificaat 2020 behaald

Aan de start van 2020 heeft Epos wederom het BRC certificaat behaald. In de foodsector is het waarborgen van de voedselveiligheid crusiaal. Hiervoor vinden regelmatig keuringen plaats, deze zogenaamde audits hebben begin van dit jaar weer succesvol plaatsgevonden bij Epos. 

Ad Kuijf is met pensioen

Ad Kuijf is met pensioen

Tijdens de afscheidsreceptie op 13 februari jl. zijn mooie woorden gesproken. Epos wil Ad Kuijf hartelijk danken voor alle jaren van samenwerking. 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief