Epos lid van het Sustainable Spices Initiative

Epos lid van het Sustainable Spices Initiative

Epos neemt graag haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen en is officieel lid geworden van het Sustainable Spices Initiative (SSI).

Dit initiatief is opgericht in 2012 en verenigt een internationale groep van bedrijven die actief zijn in de specerijen- en kruidensector en NGO's.

Doelstellingenstreven naar een volledig duurzame specerijproductie en -handel in de sector
minimaal 25% duurzame inkoop in ten minste de categorieën van top 3-producten in 2025
minimaal 10% puntgroei voor de top 3-productcategorieën in 2021

Lees hier meer over SSI.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Epos behaalt wederom Riskplaza-certificaat

Epos behaalt wederom Riskplaza-certificaat

Het voedselveiligheidsmanagementsysteem van Epos B.V. is beoordeeld en voldoet aan de criteria van Riskplaza-audit. Epos heeft hiermee de audit voor Riskplaza succesvol afgerond. 

BRC Certificaat

BRC Certificaat

Begin 2019 heeft Epos wederom het BRC certificaat behaald.
Het borgen van de voedselveiligheid is cruciaal voor Epos en de foodsector. Daarvoor vinden op regelmatige basis audits plaats. De keuringen bij Epos vonden wederom succesvol plaats en de volgende certificeringen staan online.
 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief