Ad Kuijf is met pensioen

Ad Kuijf is met pensioen

Tijdens de afscheidsreceptie op 13 februari jl. zijn mooie woorden gesproken. Epos wil Ad Kuijf hartelijk danken voor alle jaren van samenwerking. 

Ad heeft bijna 15 jaar bij Epos gewerkt, in de laatste jaren als Senior Account Manager Retail. Zijn werkwijze werd onder andere gekarakteriseerd door persoonlijke benadering, verbinding, marktkennis en enthousiasme.


Tijdens de receptie heeft Ad, in het bijzijn van zijn vrouw, afscheid kunnen nemen van de vele relaties die hij afgelopen jaren heeft opgebouwd.
Velen zullen Ad gaan missen! En wie Ad enigszins kent, weet dat hij rijkelijk gebruik maakt van spreuken. Eén daarvan heeft als lijfspreuk gediend in zijn uitnodiging, namelijk: 
'Het gaat er niet zozeer om wie je bent, maar om wie je kent.'

Bij Epos gaat het om meer dan smaak alleen. Want .... het zijn de mensen achter de smaken die het verschil maken. Bij Ad geldt dit voor de volle 100%!

Klik hier voor de foto's.

Wilt u een foto ontvangen? Klik dan met de rechtermuisknop op de gewenste foto, klik op 'foto delen'. Maak een keuze welke vorm u wilt ontvangen en vink het blauwe vakje daarachter aan. Deze link kunt u bijvoorbeeld plakken in uw browser en dan krijgt u de gewenst foto. Deze kunt u dan vervolgens opslaan.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Lees ook
Update specificaties Epos

Update specificaties Epos

Epos heeft haar specificaties gewijzigd. Alle afnemers zijn hierover reeds geïnformeerd.

BRC certificaat 2020 behaald

BRC certificaat 2020 behaald

Aan de start van 2020 heeft Epos wederom het BRC certificaat behaald. In de foodsector is het waarborgen van de voedselveiligheid crusiaal. Hiervoor vinden regelmatig keuringen plaats, deze zogenaamde audits hebben begin van dit jaar weer succesvol plaatsgevonden bij Epos. 

Toon alle artikelen

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief