Severien Reinders
Regio Noord-Nederland
Als slagersdochter ben ik opgegroeid met de passie voor het vak. Goed vlees in combinatie met de juiste aandacht en bewerking vormt de basis van "pure smaakbeleving" in uw ambacht. Bij Epos dragen wij graag ons steentje bij om uw eindproduct tot een succes te maken. Samenwerking is de sleutel tot succes. Ik sta graag voor u klaar om deze samenwerking aan te gaan!
Tom Rikkerink
Regio Oost-Nederland
Als zoon van de slager is passie voor vlees en lekker eten er door mijn familie met de paplepel ingegoten. Ik sta voor lekkere en smaakvolle producten en ga graag de uitdaging aan om u te ondersteunen en er samen iets moois van te maken. Epos, meer dan smaak allen. At your service!
Patrick Gronert
Regio Brabant en Limburg
Mijn motto, het beste is om altijd een mogelijkheid tot het proeven binnen handbereik te hebben. Door deze middelen ook neer te zetten binnen jou blikveld zorg je er zelf voor dat je het meer gaat gebruiken en uiteindelijk als middel gaat zien om jou klanten te overtuigen. Natuurlijk denk ik graag met u mee en gaan wij samen deze uitdaging aan!
Martin Hoogvliet
Regio Zuid-Nederland en Belgiƫ
De beste manier om jezelf op te vrolijken is door iemand anders op te vrolijken. En alles wat je aandacht geeft, bloeit. ik ben ervan overtuigd dat goede resultaten en werkplezier hand in hand gaan. Een vleugje humor mag zeker niet ontbreken tijdens een werkdag.