Maak snel en eenvoudig topkwaliteit leverworsten-als-van-vroeger met het oeroude, beproefde recept van Leverworstmix Leverine 15g van Epos.
Leverworstmix Leverine 15g van Epos
Epos Leverworstmix Leverine 15g is een kruidenmix voor de heerlijkste leverworsten naar een oeroud, beproefd recept. De Leverine-melange, afgeleid van ‘Berliner’, is een klassieker onder de leverworstmixen en wordt gezien als ‘the best there is’. Het is dan ook de meest verkochte leverworstmix van Epos. De verfijnde samenstelling van specerijen, waaronder witte peper, koriander, nootmuskaat, foelie, gemberpoeder, kardemom, geeft je leverworsten een ouderwets lekkere smaak: hartig-pikant, met een onweerstaanbaar kruidige geur. Epos Leverworstmix Leverine 15g heeft een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Voor alle leverworstsoorten
Met Leverworstmix Leverine 15g van Epos bereid je in een handomdraai ambachtelijk vervaardigde leverworsten van topkwaliteit. Denk aan Berliner leverworst snijdbaar en niet-snijdbaar, Saksische leverworst, leverkaas, Hausmacher Haagse leverworst, Brunswijker leverworst en patés. Leverworst is een echte Hollandse klassieker: onmisbaar uit het vuistje, op feestjes en als brood- of toastbeleg. De bereiding is eenvoudig: meng voor de heerlijkste leverworst deze bruine Leverworstmix Leverine 15g door het leverworstdeeg. De adviesdosering is 15 gram per kilo worstdeeg.
In kunststof emmer
Leverworstmix Leverine 15g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix voor leverworst 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (lever)worstmixen van Epos.
Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.
Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.
Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!