Zorg voor een perfecte vetbinding in je gekookte worst met Emulgator Vicosol van Epos.
Emulgator Vicosol van Epos
Epos Emulgator Vicosol is de ideale emulgator voor het binden van vet in je gehakt en gekookte worst. Deze vetbinder in poedervorm bevat bovendien geen allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Voor al je gekookte worstsoorten
Met dit fosfaat zorg je eenvoudig voor de perfecte vetbinding in je palingworst, boterhamworst, gekookte metworst of paardenworst. De adviesdosering is 3 tot 5 gram Emulgator Vicosol per kilo vlees.
In kunststof emmer
Emulgator Vicosol van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het middel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.
Technologische hulpstoffen van Epos
De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.