Dressing Carpaccio van Epos
Epos Dressing Carpaccio is de perfecte dressing voor elke (runder)carpaccio. De diepbruine dressing smaakt en ruikt als wijnazijn. Het zuur in de carpacciodressing zorgt ervoor dat het vlees boterzacht wordt. De bijzondere dressing bevat naast specerijen zoals dille, basilicum en rozemarijn bovendien een rookaroma, dat de carpaccio een subtiele rooksmaak geeft. Dressing Carpaccio is vrij van 24 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).Perfecte Italiaanse smaak
Je carpaccio omtoveren tot een échte Italiaanse lekkernij? Met deze Epos Dressing Carpaccio geef je dit voorgerecht van dungesneden ossenhaas of ander mager rundvlees in een handomdraai de perfecte smaak. Leg de carpaccio waaiervormig op de bordjes. Garneer het gerecht met rucola, snippers oude kaas, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en geroosterde pijnboompitten. Schenk de kruidenolie over de opgemaakte schotel (10 gram over 100 gram carpacciovlees).Tip: leg de rucola met Epos-carpacciodressing ook eens ónder het vlees. En ook in een rauwkostsalade doet deze dressing wonderen.