Geef je gegaarde vlees, vis en gevogelte een sublieme glans en uitstraling (zonder smaakoverdracht!) met deze oranjegele Aflaksaus Glans van Epos.
Aflaksaus Glans van Epos
Epos Aflaksaus Glans is een oranjegele glanssaus op water- en suikerbasis. De puur Hollandse saus geeft geen smaak en geur af, alleen een mooie, licht oranjegele glans. De aflaksaus is daarom uitstekend te combineren met kruidenmixen en gekruide, gegaarde producten. Aflaksaus Glans bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621) en is vrij van de veertien wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Sublieme glans
Epos-aflaksaus Glans is geschikt voor het aflakken van alle soorten vlees, vis en gevogelte. Met de saus geef je je gegaarde producten een sublieme glans en uitstraling. Zin in zo’n extra glansboost? Besmeer of lak je vlees- en viswaren na het roosteren, bakken, grillen of barbecueën met deze glanssaus. Verleidelijk mooi op spareribs, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes en bijvoorbeeld drumsticks.
Variatietip: wil je zowel glans als smaak toevoegen? Met Epos Aflaksaus Glacé geef je al je gegaarde vlees- en viswaren een glans- én smaakboost.
In handige jerrycan
De vloeibare aflaksaus Glans wordt geleverd in een handige (stapelbare) jerrycan. De saus is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de glanssaus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de glanssaus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk
onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.
Technologische hulpstoffen van Epos
De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.