​Vis van de maand: mosselen

​Vis van de maand: mosselen

Bij veel mensen begint het al te kriebelen voordat de eerste mosselen weer in de winkel liggen. Gelukkig voor hen is het mosselseizoen lekker lang. Volop genieten dus van deze weekdiertjes, een mooie kans voor de visspecialist! Deze maand is de mossel vis van de maand.

Of u ze nu los aanbiedt, in een heerlijke maaltijd of op welke manier dan ook. U doet uw consument zeker een plezier met een portie mosselen. Het diertje is op de meest uiteenlopende manieren te verwerken. Verwerk mosselen in een wrap, door de soep of als ovengerecht.
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Recepten van de week

Recepten van de week

Regelmatig publiceren we nieuwe recepten in diverse vakbladen, maar wat als u die nu gemist heeft? Dan hebben we hier een handig weekoverzicht waarin we deze en andere recepten uitlichten.

De recepten van de week

De recepten van de week

Maakt u als versspecialist al gebruik van de veelzijdige recepten van Epos? Met keuze uit ruim duizend recepten zit er altijd iets bij wat past bij uw consument. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, lichten we er vanaf nu elke week een aantal uit.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief