​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Tip 1: De barbecue-plek is overal

In de achtertuin, het park of het strand. De consument steekt overal de barbecue aan. Zorg daarom voor gemakkelijk mee te nemen producten. Die hoeft de consument alleen op de barbecue klaar te maken. Denk aan spiesen:

Tip 2: Mannen barbecueën

Het zijn vooral mannen die achter de barbecue staan. Daarom mag het barbecue-assortiment lekker robuust. Denk aan groot vlees voor de thuisbarbecue. Of praktische accessoires die het barbecueleven nóg beter maken.

Tip 3: Van barbecueën tot grillmaster

Barbecueën wordt steeds professioneler. Laat uzelf daarom zien als de specialist. Geef nog net even die handige gaartips, een onvergetelijke barbecuespies of belangrijke veiligheidstips. U bent de expert en dat mag u gerust laten zien.

Heeft u de gouden tip? Laat het ons weten via Facebook!
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Recepten van de week

Recepten van de week

Regelmatig publiceren we nieuwe recepten in diverse vakbladen, maar wat als u die nu gemist heeft? Dan hebben we hier een handig weekoverzicht waarin we deze en andere recepten uitlichten.

​Vis van de maand: mosselen

​Vis van de maand: mosselen

Bij veel mensen begint het al te kriebelen voordat de eerste mosselen weer in de winkel liggen. Gelukkig voor hen is het mosselseizoen lekker lang. Volop genieten dus van deze weekdiertjes, een mooie kans voor de visspecialist! Deze maand is de mossel vis van de maand.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief