​Barbecuetrends en -tips

​Barbecuetrends en -tips

Epos geeft drie tips waarmee u als versspecialist inspeelt op actuele barbecuetrends.

Tip 1: De barbecue-plek is overal

In de achtertuin, het park of het strand. De consument steekt overal de barbecue aan. Zorg daarom voor gemakkelijk mee te nemen producten. Die hoeft de consument alleen op de barbecue klaar te maken. Denk aan spiesen:

Tip 2: Mannen barbecueën

Het zijn vooral mannen die achter de barbecue staan. Daarom mag het barbecue-assortiment lekker robuust. Denk aan groot vlees voor de thuisbarbecue. Of praktische accessoires die het barbecueleven nóg beter maken.

Tip 3: Van barbecueën tot grillmaster

Barbecueën wordt steeds professioneler. Laat uzelf daarom zien als de specialist. Geef nog net even die handige gaartips, een onvergetelijke barbecuespies of belangrijke veiligheidstips. U bent de expert en dat mag u gerust laten zien.

Heeft u de gouden tip? Laat het ons weten via Facebook!
Meer nieuws

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

In memoriam: Johan Groenenberg

In memoriam: Johan Groenenberg

Met het overlijden van onze zeer gewaardeerde en geliefde collega Johan is Epos een familielid verloren. Johan ademde Epos. Hij was bevlogen, toegewijd en hield van zijn werk.

Nieuwe verpakking Meesterlijke Kruidenoliën

Nieuwe verpakking Meesterlijke Kruidenoliën

Vanaf nu kunt u onze Meesterlijke Kruidenoliën in nieuwe verpakking tegenkomen! De bestaande literflessen vervangen wij voor handzame flessen van 750 ml. Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om nieuwe etiketten te introduceren, hier alvast een kleine preview.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief